SORTIDES

SORTIDES 2016-17

6è. BadaKorfbol. Dimarts, 31 de gener de 2017

Sortida en que l'alumnat de 6è anava al Complex Esportiu Municipal de Sistrells a Badalona ha realitzar la 1a Jornada d'aquesta trobada interescoles. Aquest any vam jugar amb l'escola Bufalà, l'escola Gitanjali, l'escola Ventós Mir i l'escola Pere de Tera. A més vam tenir l'alumnat de 3r d'E.S.O de l'Institut Barres i Ones que ens van fer de tutors de joc. Una experiència molt enriquidora.


5è. Badatletisme. Dijous, 1 de desembre de 2016
Després de posposar pel temps aquesta sortida, vam gaudir d'un dia fantàstic a les Pistes Paco Àguila on tot l'alumnat de 5è va practicar al màxim les diferents proves d'atletisme: velocitat de reacció, triple salt, salt de llargada, d'alçada, curses de tanques, de relleus, de fons, marxa, llançaments de javelina, pes, disc... i per arrodonir-ho un ball col·lectiu "Em moc" del club Super3.

6è. Golf Vallès. Dimarts, 25 d'octubre de 2016
Sortida de l'alumnat de 6è. Descobrir un esport desconegut i viure l'experiència de jugar en un camp de golf. La sortida ha estat la cloenda de la unitat didàctica "Juguem com Carlota Ciganda o Sergio García". Gràcies al programa "Golf a les escoles" de la Federació Espanyola de golf, el nostre alumnat va practicar a l'escola amb materials de golf per preparar-nos per l'activitat de cloenda. Tot un èxit!!!

5è. Vida d'un riu. Dimecres, 19 d'octubre de 2016

Sortida en que l'alumnat de 5è va fer un viatge per la conca del Besòs comparant el curs alt a la riera de Martinet, el curs mig a can Cabanyes i el curs baix a Sant Adrià del Besòs.

Aquesta activitat estava plantejada com un viatge que recorria el riu des del curs alt, passant pel curs mig i fins a la desembocadura. El viatge ens va permetre fer un estudi comparatiu de l’estat de conservació de tots tres trams. La 1a parada es va fer a la riera de Martinet a Aiguafreda. Aquest petit curs fluvial té un excel·lent estat de conservació. En aquesta parada vam recollir tota una sèrie de paràmetres que ens van permetre comparar el seu estat amb els cursos mig i baix. També vam fer un petit mostreig de macroinvertebrats que ens va ajudar a tenir una idea de la qualitat de l’aigua.
En la segona parada al riu Congost a can Cabanyes vam reproduir tant la recollida de paràmetres com el mostreig. Vam dinar a la pineda de can Cabanyes i finalment ens vam desplaçar fins a la desembocadura, on vam recollir també els mateixos paràmetres i vam fer una valoració dels tres punts visitats.

SORTIDES 2017-18

CICLE SUPERIOR. C


El cicle superior hem fet una sortida conjunta (5è i 6è) per a conèixer el Corredor del Montnegre, un espai natural de gran valor i bellesa on trobem: alzinars, suredes, pinedes de pi pinyer, rouredes, avellanedes, castanyers, entre altres.La sortida també tenia l'objectiu de promoure la coneixença i la convivència dels nens i les nenes de 5è i de 6è. Per això, a més de fer una petita excursió al Santuari del Corredor (1.800 metres en total, d'anada i de tornada), hem fet una gimcana per equips.Per a veure totes les fotos, cliqueu a la imatge

Sortida al Museu d'Història de Barcelona. Dijous, 22 de febrer de 2018

Aquest dijous, l'alumnat de 5è hem visitat el Museu d'Història de Barcelona. Hem descobert moltes coses de l'antiga Bàrcino que ens serviran per al nostre projecte sobre l'Edat Antiga. A més a més, ens ho hem passat molt bé!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada