SORTIDES

SORTIDES 2016-17

6è. BadaKorfbol. Dimarts, 31 de gener de 2017
Sortida en que l'alumnat de 6è anava al Complex Esportiu Municipal de Sistrells a Badalona ha realitzar la 1a Jornada d'aquesta trobada interescoles. Aquest any vam jugar amb l'escola Bufalà, l'escola Gitanjali, l'escola Ventós Mir i l'escola Pere de Tera. A més vam tenir l'alumnat de 3r d'E.S.O de l'Institut Barres i Ones que ens van fer de tutors de joc. Una experiència molt enriquidora.


5è. Badatletisme. Dijous, 1 de desembre de 2016
Després de posposar pel temps aquesta sortida, vam gaudir d'un dia fantàstic a les Pistes Paco Àguila on tot l'alumnat de 5è va practicar al màxim les diferents proves d'atletisme: velocitat de reacció, triple salt, salt de llargada, d'alçada, curses de tanques, de relleus, de fons, marxa, llançaments de javelina, pes, disc... i per arrodonir-ho un ball col·lectiu "Em moc" del club Super3.6è. Golf Vallès. Dimarts, 25 d'octubre de 2016
Sortida de l'alumnat de 6è. Descobrir un esport desconegut i viure l'experiència de jugar en un camp de golf. La sortida ha estat la cloenda de la unitat didàctica "Juguem com Carlota Ciganda o Sergio García". Gràcies al programa "Golf a les escoles" de la Federació Espanyola de golf, el nostre alumnat va practicar a l'escola amb materials de golf per preparar-nos per l'activitat de cloenda. Tot un èxit!!!


5è. Vida d'un riu. Dimecres, 19 d'octubre de 2016
Sortida en que l'alumnat de 5è va fer un viatge per la conca del Besòs comparant el curs alt a la riera de Martinet, el curs mig a can Cabanyes i el curs baix a Sant Adrià del Besòs.

Aquesta activitat estava plantejada com un viatge que recorria el riu des del curs alt, passant pel curs mig i fins a la desembocadura. El viatge ens va permetre fer un estudi comparatiu de l’estat de conservació de tots tres trams. La 1a parada es va fer a la riera de Martinet a Aiguafreda. Aquest petit curs fluvial té un excel·lent estat de conservació. En aquesta parada vam recollir tota una sèrie de paràmetres que ens van permetre comparar el seu estat amb els cursos mig i baix. També vam fer un petit mostreig de macroinvertebrats que ens va ajudar a tenir una idea de la qualitat de l’aigua.
En la segona parada al riu Congost a can Cabanyes vam reproduir tant la recollida de paràmetres com el mostreig. Vam dinar a la pineda de can Cabanyes i finalment ens vam desplaçar fins a la desembocadura, on vam recollir també els mateixos paràmetres i vam fer una valoració dels tres punts visitats.
SORTIDES 2015-166è. Taller: Entrem en política. Museu d'Història de Catalunya. Dimecres, 8 de juny de 2016


Aquesta activitat és un recorregut guiat per algunes de les sales del museu dedicades al segle XX per treballar aspectes molt concrets de l’organització política de l’època contemporània. L’objectiu final de l’activitat és reflexionar sobre els diferents models polítics i com és la vida de la societat en funció de cada forma política per tal de traçar ponts entre el present i el passat per parlar, a partir d’una activitat pràctica, de com es configuren els partits polítics.


6è. Colònies a les Mines d'Osor (Girona) del 25 al 27 de maig de 2016.
6è. Espectacle "Les músiques del món" al Palau de la Música (Barcelona). Dimarts, 19 d'abril de 2016.Les músiques del món. Un viatge a través de la veu.

Grup vocal Kollage: J. Canales, I. Conyedo, D. Morales, A. Delgado i J. Vallespí, intèrprets
Jana Grulichová, direcció coreogràfica
Daniel Morales, direcció musical

La veu, amb les seves immenses possibilitats sonores, ha estat la protagonista d'aquest espectacle. Una oportunitat única per a viatjar pels cinc continents i descobrir algunes de les seves músiques tradicionals o populars.

Ens hem deixat seduir pels violins, trompetes, guitarres, flautes, trombons, maraques, balalaiques, didjeridús... que cinc esplèndids cantants ens han interpretat exclusivament "a capella".5è. Sortida esportiva:"Spiribol". Divendres, 13 de novembre de 2015.

El passat divendres, els alumnes de 5è van passar un matí molt especial. Van ser pioners a Catalunya a realitzar una experiència conjunta de Spiribol amb una altra escola, el Salvador Espriu de Badalona.

Hem de donar les gràcies a l'Escola Salvador Espriu per la rebuda i l'acolliment que ens van donar i agraïr a la nostra mestra d'educació física Olga, al Mateu, mestre d'educació física del Salvador Espriu i al Chus, mestre i professional de Spiribol per l'organització i muntatge de la jornada.

Els alumnes van gaudir molt i es van interrelacionar amb nens i nenes d'una altra escola mitjaçant l'esport i la cooperació.
5è. Centre d'apropament a la natura de Navàs. 
"La Granja". Dijous, 5 de novembre de 2015.

Els nens i nenes de 5è han passat un dia fantàstic a La Granja de Navàs.
El Centre d'Apropament a la Natura ha ofert, als nostres alumnes, la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través de les instal·lacions i els tallers que els han apropat a la vida dels animals. Des dels més exòtics, com l'ós rentador, fins als més comuns que trobem als corrals de les cases de pagès, passant per daines, tortugues, emús, aus o rosegadors.
6è. Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) a Cornellà. Dijous, 29 d'octubre de 2015.

Les nenes i els nens de 6è han visitat el Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA).

Envoltat de Jardins, el palau Mercader de Cornellà acull el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA), que ocupa uns 300 metres quadrats plens de jocs matemàtics de tota mena: hi ha trencaclosques de polígons i poliedres, jocs de combinatòria, il·lusions òptiques, miralls i simetria, enigmes sobre estadística i probabilitat, o calidoscopis, entre d'altres.

No es tracta d'un museu com els altres: tot s'ha de tocar i manipular. De fet és un Museu de Jocs, i la gràcia és jugar-hi.
Al MMACA les nenes i els nens de 6è han pogut fer moltes coses, des de "perdre's" pel parc resolent les proves de la gimkana matemàtica fins a construir el sorprenent pont dissenyat per Leonardo da Vinci i gaudir d'un ampli conjunt de puzles geomètrics.
En definitiva, han realitzat tota mena de jocs i propostes, amb materials manipulables i diferents nivells de dificultat agrupats en sales dedicades a la Geometria, els Miralls, Càlcul i estadística, Combinatòria i estratègia, i Cartografia.
MMACAext
Si hi voleu anar tota la família, el MMACA és obert gratuïtament els diumenges al matí, de 10h a 14h. El museu és fàcilment accessible via metro (estació de Gavarra de la Línia 5) i per la sortida 15 de la Ronda de Dalt.SORTIDES 2014-15

5è. Cantània 2015. 2 de juny de 2015 (curs 2014-15)

Cada curs, una cantata és encarregada amb l’objectiu de ser cantada per alumnes de primària a final de curs.Cantània és una activitat amb diferents fases d’actuació: sessions de formació amb el professorat, treball a la seva aula i concerts finals interpretats per l’alumnat inscrit. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de l’organització com des de l’escola. L’objectiu és organitzar un acte per als alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells, per la qualitat i per la implicació personal i col•lectiva en l’acte, es converteixi en una vivència musical important i inoblidable per a tots.5è. Sortida al Canal Olímpic de Castelldefels. 26 de maig de 2015 (curs 2014-15)

Ara que ja gairebé s'acaba el curs, els nens i les nenes de 5è es mereixien una visita com la d'avui, per això han anat al Canal Olímpic de Castelldefels i s'ho han passat d'allò més bé fent canoa i caiac.


5è. Sortida a Tàrraco. 10 d'abril de 2015 (curs 2014-15)


Per unes hores, els nens i les nenes de 5è van fer un viatge al passat fins a l'època romana a través d'una visita guiada pels monuments més emblemàtics de la capital Tarraconense: l'aqüeducte, l'amfiteatre, el circ romà, el pretori i les muralles romanes. Van conèixer les seves funcions, les seves característiques i curiositats. 

També van recórrer el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona on van visionar un audiovisual sobre la presència de l'emperador Adrià a Tàrraco. 

Es van fer una idea de l'urbanisme, la topografia i els principals monuments arquitectònics de la ciutat romana de Tàrraco al segle II d. C., per mitjà d’una maqueta de 21 metres quadrats a partir de la qual es podien visualitzar les tres terrasses monumentals en què es va dividir la zona pública de la capital Tarraconense.


6è. Guardia Urbana i ciclisme. 12 de novembre de 2014 (curs 2014-15)

Després de l'explicació teòrica a l'escola hem anat a comprovar si el que hem après ho fem servir a la realitat.

6è. Palau de la Música. 11 de novembre de 2014 (curs 2014-15)

El dimarts de bon matí ens en vam anar al centre de Barcelona a un concert. Varem anar tots molt emocionats i enxovats al metro!!!! però va valer la pena. Al Palau de la Música de Barcelona un entorn magnífic per gaudir de "Les músiques del món" que ens van deixar a tots bocabadats, garratibats i al·lucinats!!!
6è. Molí paperer de Capellades. 28 d'octubre de 2014 (curs 2014-15)


El passat dimarts vam anar al Molí paperer de Capellades, els nostres alumnes van descobrir tots els secrets del "paper". A part de visitar el Museu, que forma part de la xarxa de museus de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, es varen embrutar les mans per a fer cada nen i cada nena el seu propi paper emulant les antigues tècniques papereres.
5è. Mines neolítiques de Gavà. 28 d'octubre de 2014 (curs 2014-15)


Les nenes i els nens de 5è han visitat el Museu de Gavà i el Parc Arqueològic Mines de Gavà on han pogut conèixer de primera mà les Mines Prehistòriques de Gavà, que són el conjunt miner amb galeries més antic d'Europa. Aquestes mines es van començar a excavar fa aproximadament 6000 anys i se'n va realitzar l'explotació durant més de 1000 anys. L'únic objectiu d'aquesta enorme explotació minera era l'extracció d'un mineral de color verd, la variscita, que s'utilitzava per fer joies.SORTIDES 2013-14

6è. Colònies. El Collell, del 2 al 4 de juny de 20145è. Viu el parc, Sant Jeroni de la Murtra, Badalona. 20 de maig de 2014 (curs 2013-2014)


La gent de Viu el parc ens han fet gaudir d'un dia fantàstic, en un entorn molt proper però desconegut.
5è. Cantània, a l'Auditori Nacional de Cataluna, Barcelona. 13 de maig de 2014 (curs 2013-14)

Rambla Llibertat

Per segon any els nostres alumnes han gaudit d'una experiència única en les seves vides. I qui millor públic que les seves famílies. 
Gràcies a tots els que heu vingut i ens heu recolzat.


5è. Badasport, atletisme a les pistes "Paco Àguila" de Badalona. 30 d'abril de 2014 (curs 2013-14)

Per veure més informació aneu a la pestanya d'Educació Física!!!

6è. Museu Paperer de Capellades. 9 d'abril de 2014 (curs 2013-14)

Hem visitat el Molí Paperer de Capellades i hem participat en un taller on hem pogut fer un full de paper blanc, un de verd i un de paper reciclat.6è. Concert al Palau de la Música de Barcelona. 4 de març de 2014 (curs 2013-14)5è. Rasos de Peguera a Berga. 13 de febrer de 2014 (curs 2013-14)


Una dia genial per una sortida fantàstica!!!


6è. Educació Viària a Badalona. 15 de gener de 2014 (curs 2013-14)

Us deixem amb un petit recull d'imatges de l'activitat d'educació viària que els nens i les nenes de 6è han realitzat al Decathlon de Montigalà. Properament, quan la guàrdia Urbana ens faci arribar les seves fotos, ampliarem el recull.

  
5è. Granja de Natura a Navàs, novembre de 2013 (curs 2013-14).

Un món ple d'animals per descobrir, tocar, imitar...

6è. Illes Medes i Ruïnes d'Empúries. 11 d'octubre de 2013 (curs 2013-14)

Aquí teniu un vídeo amb les imatges del passeig per les illes Medes amb el catamarà Octopussix.I aquí teniu l'àlbum amb totes les fotos de la sortida.SORTIDES 2012-13

5è. Canal Olímpic de Castelldefels. 28 de maig de 2013 (curs 2012-13)

5è. Museu de Badalona i restes de Barcino (curs 2012-13)

Aquest tercer trimestre hem treballat l'antiga Roma, per això hem visitat les restes de Baetulo del Museu de Badalona (Casa del Dofins i subsòl del museu) i hem fet un recorregut a peu per Barcelona per a descobrir les restes de Barcino (Temple d'August, Fòrum, Cardus, Muralla, Aqüeducte, Necròpolis...). Aquí teniu les fotos de les dues sortides acompanyades per la cançó "Roma" de Manel.5è. Museu de les Aigües (curs 2012-13)

El dimarts 4 de desembre de 2012, els i les alumnes de 5è van visitar el Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat.

6è. Granja de Navàs (curs 2012-13)

Els nens i nenes de 6è hem anat a la granja de Navàs. Allà hem viscut moltes expriències amb animals de tota mena que mai abans havíem tingut tan a prop. 
Cliqueu AQUÍ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada